Sarichioi, Lipovenen, Uspenia, Pensiunea, Poarta Apelor, La Cupric, Camping, Zorile Albe, Chettusia, Constanta, Mamaia, Olimp, Neptun, Jupiter, Saturn, Costinesti, Mangalia, Donau, Donaudelta, Gura Portitei, Mila 23, Murighiol, Sulina, Tulcea, Karper, MeervalAlba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasud, Botosani Braila, Brasov, Buzau, Calaras, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedint, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea
Sarichioi een paradijs op aarde

Fișier:ROU Sulina COA.png Sulina

Sulina, de tweede stad van de delta na Tulcea, is een belangrijke rivier en zeehaven gelegen op de plaats waar de rivierarm met dezelfde naam in zee stroomt.

De stad heeft een scheepswerf, lampenfabriek en voedingsindustrie. Rond 950 was het een Byzantijnse haven met de naam Sellina, een Genuase haven in 1318, en later een marinebasis voor de Ottomanen.

Vroeg in de 20e eeuw werd het een vrijhaven, de Porto Franco, beschreven in de roman Europolis van de Roemeense schrijver Jean Bart (Eugeniu Botez). In 1802, herbergde een nog steeds bestaand gebouw de Europese commissie voor de Donau.

Een oude vuurtoren met typische delta architectuur (daterend uit de 19e eeuw) staat in het midden van de stad. De stad heeft een hotel en een uitgebreid zeestrand.