Sarichioi, Lipovenen, Uspenia, Pensiunea, Poarta Apelor, La Cupric, Camping, Zorile Albe, Chettusia, Constanta, Mamaia, Olimp, Neptun, Jupiter, Saturn, Costinesti, Mangalia, Donau, Donaudelta, Gura Portitei, Mila 23, Murighiol, Sulina, Tulcea, Karper, MeervalAlba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasud, Botosani Braila, Brasov, Buzau, Calaras, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedint, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea
Sarichioi een paradijs op aarde

Pensiunea Heron

Pensiunea Heron beschikt over twee boten met elk een capaciteit van 10 personen, voorzien van een dubbele  cabine op de een en 3 cabines op de andere met respectievelijk 3+4 slaapkamers en 2+2+4 slappkamers in de cabine. Aan boord  van de schepen bevinden zich een mini-keuken en een toilet.

De routes die de boten volgen worden in onderling overleg met de deelnemers aan de tochten vastgesteld afhankelijk van dat wat is toegestaan door de autoriteiten van het natuurreservaat Donau Delta en de benodigde tijd voor een excursie.

In de regel is het startpunt Tulcea, doch afhankelijk van de vaarroute kan een vertrek vanuit Murighiol worden geregeld. Hierbij huisvesting en maaltijden bieden in het pension in Mila 23 in kamers met 2 en 3 bedden, en met gemeenschappelijke douches met constant stromend koud en warm water en toiletten.