Sarichioi, Lipovenen, Uspenia, Pensiunea, Poarta Apelor, La Cupric, Camping, Zorile Albe, Chettusia, Constanta, Mamaia, Olimp, Neptun, Jupiter, Saturn, Costinesti, Mangalia, Donau, Donaudelta, Gura Portitei, Mila 23, Murighiol, Sulina, Tulcea, Karper, MeervalAlba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasud, Botosani Braila, Brasov, Buzau, Calaras, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedint, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea
Sarichioi een paradijs op aarde

Wij stellen uw reactie op deze website, welke tot doel heeft de Roemenen te helpen zelf hun geld te verdienen in plaats van afhankelijk te zijn van hulpgoederen, heel erg op prijs.

 

Reactie plaatsen

Reacties

connie bot(Joella)
13 jaar geleden

hoi Henk, net een vluchtige blik op je site geworpen , zie er goed uit, als ik klaar ben met mijn huishoudelijke activiteiten ga ik alles rustig bekijken, groet aan je vrouw en dochter, connie

Connie van B
14 jaar geleden

Door mijn interesse voor Roemenie kwam ik op deze website wat een informatie en leuk die ideeen voor uitstapjes.Bij deze roep ik dan iedereen op om te reageren en zodoende de mensen in Roemenie te ondersteunen en te helpen.

Ana
14 jaar geleden

leuk om te zien hoe mijn geboortestreek er nu uitziet. ook heel grappig al die filmpjes bij de vogels en de zoogdieren

Louise Bours
14 jaar geleden

Aangezien ik ook in deze streek geweest ben, spreekt het mij ook enorm aan. Een geweldig land met zeer gastvrije mensen! Daarom verdienen zij het ook om geholpen te worden. Wat goed gedaan Henk en wat een mooie website heb je er van gemaakt!! Dat er een hoop reactie's op mogen komen. Groetjes van Louise.

Piet en Jolanda
14 jaar geleden

Hoi Henk,leuke website en mooie foto's.Zou er zo heen gaan om de vakantie door te brengen als het niet te ver was met de auto.
Op foto 122 staat op de achtergrond een mooi huis, is dat jullie huis?
groetjes Piet en Jolanda

Simona Nistor
14 jaar geleden

Ik vind de foto"s heeeel erg mooi!van mijn land ,waar ik ook vandaan kom!!Roemenie is een erg groot en fascinerend land,met een unieke natuur dat nergens in de wereld voorkomt,ingesloten in de Carpatische bergketting,met opening aan de Zwarte zee (waar ik met plezier naar toe ga nog steeds)!het is heel emotioneel om naar deze foto"s te kijken!! Groetjes van Simona(van Schiphol deli 3)

Nicky
14 jaar geleden

Wat een geweldige mooie website!! Mooie foto's en veel leuke en nuttige informatie.Zo krijg je een duidelijke kijk op het mooie land Roemenie.Groetjes Nicky